4ª edició de Ribajazz
4ª edició Ribjazz
18/19/20 de Juliol 2019
Riba-roja de Túria
18 de Juliol  
Ester Andújar & Eva Romero
‘The Carmen McRae/Betty Carter DUETS’
The Carmen McRae / Betty Carter Duets és un àlbum de 1987 gravat en viu. Aquest rar registre ens mostra dues mestres nord-americanes del jazz vocal amb una perfecta interacció adobada de bon humor i espontaneïtat.

En aquesta ocasió, les cantants valencianes Ester Andújar i Eva Romero reprodueixen la reeixida trobada. Dotades amb veus de forta personalitat i facilitat per a la improvisació, els seus bagatges musicals, així com la seua afinitat artística i personal, les converteixen en idoneas intèrprets d'aquesta històrica sessió.

 
19 de Juliol
Víctor Jiménez &Friends
‘Tribute to Yelowjackets»
Víctor Jiménez & Friends donen voltes al voltant de la idea de l'orgànic i l'elèctric amb un groove satisfet de funk, la comunicació que s'estableix entre la base rítmica i les línies melòdiques, xoquen en la successió de passatges d'intimitat i trobada col·lectiva.

Víctor Jiménez & Friends és una atractiva proposició musical que inspira recursos dispars per a llançar-los en una bomba de tremend èmfasi.

20 de Juliol 
Paul Evans Quartet
«Live Jazz»
Paul Evans va nàixer a Anglaterra en 1973. Va començar a tocar la trompeta quan tenia 7 anys, i als 11 va aconseguir una beca del Conservatori de Kent.
En 1991 va tocar la peça del Mesias de Händel «La trompeta sonarà», en el Royal Albert Hall dirigit per Brian Wright. Després d'anys viatjant i tocant pels cinc continents (en uns trenta països), en 2000 amb la seua marxa a Espanya, Paul es va introduir
veritablement en el món del Jazz, tocant amb llegendes de l'era de les Big bands com Eric Delaney, Denis Lotus i Mike Smith.